Reparation og renovering

Meget mere end bare reparationer og renoveringer

Hos Bast & Co har vi udviklet vores spidskompetencer gennem mange år. Vi kan derfor servicere din virksomhed og dine maskiner med meget mere end reparationer og renoveringer. Vi kan hjælpe dig med korrekt opstilling af dine maskiner. Det er vigtigt, at dine maskiner opstilles korrekt, så skævhed eller anden opstillingsfejl ikke slider ekstra på maskinen eller påvirker produktionsresultatet. Vi har også mulighed for at hjælpe dig med maskinafskærmning, maskinrengøring, nedtagning og flytning af maskiner og hele produktionsanlæg.

 

Vi har arbejdet med alverdens bearbejdnings- og produktionsmaskiner og er formentlig allerede stødt på det problem, du står overfor. Vi er derfor det sikre valg af en samarbejdspartner, der skal sikre, at dine maskiner yder det optimale, samtidig med at deres levetid forlænges gennem serviceeftersyn og vedligeholdelse.

 

Totalrenovering på vores fuldtudstyrede værksted

Som en fast del af vores service rådgiver vi om korrekt vedligeholdelse af dine maskiner, og når de med tiden trænger til en mere omfattende renovering, kan vi få dem til at fungere som nye efter en tur på vores værksted. Her kan vi med vores topmoderne maskiner og dygtige teknikkere udføre en gennemgribende totalrenovering eller en større reparation af din maskine.

 

Når vi laver en totalrenovering af din maskine, skifter vi samtlige bevægelige dele, der er mærket af slitage, så maskinen igen kan præstere med den nøjagtighed, der ønskes. Vores avancerede laser-måleudstyr kan måle tolerancer ned til 0,001 mm.

 

Din loyale samarbejdspartner

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på CNC maskinservice til dine maskiner. Vores eksperter står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon +45 75 85 73 66 eller på mail bast@bastogco.dk.

poster