Serviceeftersyn

Serviceeftersyn kan altid betale sig

For at bevare dine værktøjsmaskiners ydeevne bør du jævnligt få foretaget et serviceeftersyn. Du er altid velkommen til at kontakte vores eksperter, som gerne giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på serviceeftersyn af din maskinpark.

 

Når vi gennemgår dine maskiner, laver vi en geometrisk udmåling af maskinerne, hvor vi tjekker de forskellige maskindeles tolerancer. Vi kontrollerer også smøresystemet, hydraulik, vangeskrabere, kiler, dæklister, spindlere, møtrikker, lejer og gearkasse. Når vi har været hele maskinen igennem, udarbejder vi en tilstandsrapport, som beskriver maskinens faktiske niveau i detaljer.

 

Hos Bast & Co tilbyder vi forskellige servicepakker, der er sammensat for at dække forskellige behov. Du kan læse mere om vores forskellige aftaler her.

 

Servicering af alle CNC maskiner

Det værste, der kan ske i et fuldautomatisk produktionsanlæg, er et driftstop på en af dine CNC værktøjsmaskiner. Når hele produktionen går i stå, er timerne kostbare, og det ved vi hos Bast & Co. Derfor yder vi akut service på alle typer maskiner i hele landet og det nordlige Tyskland. Under normale omstændigheder går der aldrig mere end 24 timer, fra du ringer, til vores serviceteknikker er fremme, og i langt de fleste tilfælde kan han løse problemet med din produktionsmaskine på stedet.

 

Skulle det være tilfældet, at fejlen kræver en mere omfattende reparation, kan vi klare det på vores store maskinfabrik i Vejle. Vi har stor erfaring med håndtering og flytning af maskiner og står naturligvis både for nedtagningen og transporten.

 

CNC maskinservice – Hurtig service af alle maskiner

 

Bast & Co tilbyder CNC maskinservice til dine produktions- og bearbejdningsmaskiner. Det kan være både frustrerende og dyrt for en produktionsvirksomhed, når der er driftsstop på en maskine, eller den ikke længere virker, som den skal. Det kan derfor være godt givet ud at alliere sig med Bast & Co, som yder professionel CNC maskinservice på alle typer spåntagende værkstedsmaskiner.

 

Med regelmæssig CNC maskinservice udfører vi småreparationer og udskifter nedslidte dele, så din maskine bliver ved med at køre stabilt. Med CNC maskinservice foretager vi kontrolmålinger af maskindelenes tolerance for at komme eventuelle fejl i forkøbet. Du kan med CNC maskinservice minimere risikoen for alvorlige fejl og driftsstop.

 

Det er klart værd at overveje at vælge Bast & Co som din loyale samarbejdspartner. Vi hjælper dig med at sikre dine maskiners optimale ydeevne gennem vores professionelle CNC maskinservice.

 

poster